Dag 29 - Detta åt jag till frukost

Hejhej!
Idag har dagen gått fort. Och imorse åt jag yoghurt med musli! Gott va? Sen drack jag lite vatten också! Intressant va? Ja, tack å hej för mej då!
puss
Rebecka

Gullig sak jag fick på svenskan.

Dag 28 - En vana som jag önskar att jag inte hade

Hej!
Döda mej inte! Har varit lite osocial på bloggen nu, men varit mycket duktigare än mina två andra kompisar kan jag ju verkligen säga! Idag hade vi friluftsdag och jag och Elsa valde promenad. Inte visste vi att vi skulle bestiga ett jävla berg. Har ont överallt just nu och halsen värker, så jag hoppas man har tagit igen lite kalorier nu. Men till dagens fråga då.

Jag har massor med vanor.. Till exempel som att titta på klockan. Då menar jag liksom inte titta hur mycket den är eller så, utan på siffrorna. Typ 18.09. oj, vad coolt! 9+9=18. Alltså fattar inte varför det har blivit så, men jaja. Sen om jag äter något som typ på donken. Då tar jag nästan alltid nuggetsmeny! Då typ bara måste jag äta upp stripsen först, när alla är slut får jag börja med nuggetsarna. Lite småkonstig, jag vet. Sen har jag säkert massor med andra vanor som jag inte kommer på just nu. Snart börjar top model sverige också, hejar på Rebecka!♥ Ska även försöka få Jesper att titta på det! Men nu ska jag bara chilla i sängen och äta musli som jag har köpt, helt själv!
Hare bäst!
Rebecka

Kan ju få se mina fina smilgropar, eftersom att jag älskar dom.

Dag 27 - Hur mina vänner beskriver mig

Tja!
Idag prata vi lite allvar på svenskan var och en. Hade 100% närvaro, faktiskt.. Lite småcoolt! Alltså jag kan inte svara på den här frågan faktiskt! Hur fan ska jag kunna veta vad alla tycker om mej? Därför får det här bli ett kort inlägg, hihi! Imorgon är det äventyrstorsdag! Vi ska få rida islandshäst sen sluta efter lunchen! Kommer nog bli en rolig dag!
Adiós!
Rebecka

Åh, coola ni är, avgudar!

Dag 26 - Något du vill ha just nu

Hejhej!
Skippar försnacket och kör direkt på frågan.

Något jag vill ha just nu? Hahahhhahah...
Jaaaa.. Typ myskväll!♥ Och glass, mjukglass! Men mest av allt skulle jag vilja ha en jättesnabb väg från Ljusdal som går hem till mej! Längtar galet mycket hem, liksom mitt rum och min säng♥ K Ä R L E K
Jag vill också ha jättemycket pengar, så att jag kunde köpa jättemycket kläder men ändå ha jättemycket kvar! Fatta skönt! Skulle vilja ha lov nu också, skoltrött som bara den. Ja, jag vill ha mat nu också, så ska gå och göra mej lite mat! Mammas mat♥
Tjarå!
Rebecka

Världens bästa mamma, jag älskar dej♥

Dag 25 - Detta är jag beroende av

Hejsan!
Det var inte alls längesen jag skrev. Vi kan ju leka det iallafall. Ja, tänkte fortsätta på dagarna jag iaf.. Har ingen aning om vilken dag vi är på, men jag kör på ja! Måste bara berätta att jag fått praktikplats! Två sista veckorna innan sommarlovet ska vi praktisera! Så vi liksom ba slutar typ tre veckor tidigare än alla adnra eftersom att sista veckan så städar man ju bara och sånt! Ska praktisera på Hudiksvalls smådjursklinik iallafall, kommer bli superkul!!

Detta är jag beroende av..
Typ Jesper.. Oväntat va? Men annars mobilen också! Den måste jag alltid ha med, kan inte vara utan den! Är det nå mer? Jag vet inte.. Jag är typ beroende av att alltid ha något att göra på helgerna! Annars blir jag typ rastlös och sur och det känns som att jag missar en massa saker, haha.. Ja, det var väl nästan allt, har säkert glömt något. Men det gör inget!
Puss
Rebecka

Lite ego där, men just nu, atm, bryr jag mej inte..

Alla hjärtans dag!

Hej alla snyggingar!
Tänkte slänga in ett litet inlägg om alla hjärtans dag! Har aldrig tyckt att det är något speciellt med just den här dagen, faktiskt. Men är ju faktiskt en ganska mysig dag, iallafall när man får uppleva den med de man älskar. Jag älskar min familj, de är helt underbara och fick ett gulligt mail av mamma imorse. Men det är inte bara min familj jag älskar.. Älskar också mina kompisar som är helt underbara och världsbäst i hela världen. Det finns också en väldigt speciell person som jag älskar mest, Jesper.

Kan ju säga att jag älskar dej hur många gånger som helst, men orden gör ingen rättvisa.. för jag älskar dej mer! Tillsammans i snart 5 månader och det har varit den bästa tiden i hela mitt liv. Du gör mej lycklig och lyser upp min dag. Du är den allra finaste jag vet och den jag ser upp till mest. Jag är verkligen världens lyckligaste tjej och jag längtar tills vi ska åka till fjällen tillsammmans! Det är galet va bra du är och jag hoppas att du vet det. För mej betyder du världen. Och jag tänker aldrig släppa dej. Puss!
Jag älskar dej
♥Rebecka


Dag 25 - Detta är jag beroende av

Jag har faktiskt inte övegett bloggen helt och hållet! och det tänkte jag bevisa med att göra ett inlägg. Idag har vi haft studiedag, och på en studiedag ska man plugga, eller hur? Näe. Det blev väl inte riktigt så, även om det var det jag hade tänkt. I lördas var jag på två femtiårskalas, det låter väl kul? Njaa va.. Mycket mat blev det i alla fall.

Igår hade vi badmintontävling, där jag fick världens grymmaste pris, angry birdslakan! klå den ni. På kvällen så hade vi singstar-kväll, o sjäng en massa. Bara därför har jag världens bästa låt, lady in red.

Jag känner att jag hoppar över dag 23 och 24, det är ändå ingen som vill se en bild på min dator, och nagellack, vad är det? Skojade bara för de som inte fattade min fina övertrötta, icke existerande humor.. Men liksom jag använder inte nagellack.

Så! När det gäller vad jag är beroende av, måste jag nog ta wordfeud! haha! Bättre mobilapp får man leta efter.
Nu ska jag "plugga". Hejdå!!

/Elsa

Dag 24 - Ett kort på din data

Hej! Nu är det helg!! Sitter och väntar på Jesper justnu. Hoppas på att han kommer snart! Försöker droppa ögondroppar på Kiba, hunden min, men det går ju som det går. Men fick i dom iallafall. Nästa torsdag ska vi till Skansen med klassen, har aldrig varit där! Ja, Iallafall! Ett kort på min data.. väldigt intressant!

Rebecka

Min älskade.

Dag 23 - Ditt favorit nagellack

Tja!
Idag har vi varit i en älgpark. Det var väl kul, men det bästa var att vi fick mat där! Vi fick även smaka på älgfoder. Det var äckligt och fastnade i halsen, så det är faktiskt inget jag rekommenderar.

Jag brukar faktiskt inte använda nagellack så ofta. Men om jag gör det så är det mest naturliga färger, typ ljusrosa eller genomskinligt och om jag känner för det gör jag fransk manikyr. Men jag tycker om att måla naglarna på syrrorna, även om jag inte är så duktig på det, hah.
pussnatt!
Rebecka



Bild sen i somras, när jag hade lösnaglar.

Dag 22 - En tv-serie du älskar

Tjenare!
En tvserie jag älskar.. hahah. Jag tittar inte på så mycket tvserier. Jag tittar vä på oc nångång ibland, men annars så. Jag tittar nästan inte alls på tv nu. Men förut tittade jag mycket på ghostwhisper med syrrorna. Och även medium, haha. Ja, Imorgon är det äventyrstorsdag och då ska vi åka och titta på nån älgpark. Får ju se om det blir kul. Men blir väl att sova i bussen igen. Men nu ska jag typ sova.
Godnatt!
Rebecka

<3

Dag 22 - En tv-serie du älskar

Det där tidsinställda inlägget imorse funkar ju fint, fint det. Kan vara bra att veta :D Även att jag sov till 12:30 idag xD Så skönt!

Okej, en tv serie. Brukar inte kolla på serier så ofta, brukar hålla mig till filmer för det mesta. Men en serie som jag tycker är bra är The Vampire Diaries, är mycket drama och händer något i den hela tiden. Fast blir oftast depp när jag kollar på det så kollar inte så ofta xP En annan serie som är så sjukt awesome är ju How I met your mother ;) Någon skönare serie får man ju leta efter.



/Malin

Dag 22 - Tv-serie jag älskar

Jag har kommit fram till en sak! Ett stoer beslut i mitt liv. Jag ska inte bli kock. Inte heller någonting som har med mat, eller att baka att göra.. Känner att jag inte skulle överleva särskillt länge på mitt yrke i sånna fall!
Men idag var det inte mitt framtida yrke (eller inte framtida yrke) vi skulle skriva om, asså (me myself an I..) Utan det var TV-serier!!

Jag har börjat kolla på typ en miljon serier, men jag vet inte hur många jag sett klart på, typ tre? haha!
De bästa, i alla fall av dem jag kommer på nu, är nog the OC och vampire diaries. The OC blev jag typ helt förälskad i första gången jag såg, och tycker fortfarande att den är lika bra..

//Elsa

Ledig :D

Tänkte prova på det här med tidsinställt inlägg, aldrig testat förut så måste ju göra det någon gång :) När det här inlägget läggs upp så sover jag nog så gott i min säng och behöver inte änns ställa en klocka, underbart! :D

Saker som jag ska göra men säkert inte kommer orka:
- Städa mitt rum T_T
- Baka cupcakes
- Plugga
- Städa ännu mer
Så ser min planerade dag ut.. Men kommer antagligen bara sova (A)

Är så övertrött just nu så sitter och googlar runt lite, hittade det här testet som jag tänkte göra :D
Vilken svordom använder du mest?
Fan och helvete

Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Ingen jävla klocka ställd :D
Var köper du dina matvaror ifrån? Ehm.. tar ba från kylskåpet xD
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Tar mycket hellre bilder
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En resa till Japan
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Ja
När var senast någon stötte på dig? Ingen aning xD
Vad åt du till middag senast? Baconröra med pasta(jag som lagat den :D)
Kan du vissla? Nja, inte bra xD
Tittade du på tecknat när du var liten? Ohja, gör det ibland fortfarande :3
Äger du några popband t-shirts? Nä xP
När flög du senast? I somras till Mallorca med Rebecka och våra familjer :D
Pratar du några andra språk? Tja, engelska? :P
Har du gråtit offentligt? Säkert när jag var liten, men inte på flera år iallafall
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Nope.
Vad har du med dig in på bion? Pengar xD
Vad har du för väder? Helt kolsvart ute just nu så ser inget :/
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Helt klart när vi har praktiskt ;)
När sov du senast på golvet? På ett läger strax efter jul.
Vilken är din favorit drink? Ingen aning :S
Gillar du din boendesituation? Absolut, en säng och en dator är allt jag behöver ;D
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Klarar mig med ett få timmars sömn men blir det flera dagar i sträck blir det väldigt jobbigt..
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nejdå
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Händer aldrig, är tyst som en mus ;)
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 17 :D
Tror du på liv på andra planeter? Jag vet inte riktigt. Jag tycker det känns otroligt om jorden skulle vara den ända platsen som har liv i hela universum, det är bara så konstigt :P
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Försöker peppa mig själv att fortsätta kämpa och att ingenting hjälper genom att ligga hemma och deppa.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Om jag fick den chansen, ja. Älskar utmaningar :)
Tycker du om att krama folk? Jag älskar att kramas :D
Äger du en digitalkamera? Jajjemän :)
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Ehm.. ingen aning O.o
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Nja, om det är en privatperson stör det mig inte. Men om tex en läkare ska ringa men inte gör det blir jag irriterad xD
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Tänker inte på det, skulle jag göra det så kan jag inte äta :S
Är du mörkrädd? Jag är inte rädd för mörkret, jag är rädd för det som kan finnas i det. Men det är bara när jag är tex ute och det är mörkt :)
Tre saker du alltid har med dig? Mobil, nycklar och headset :D


Dag 21 - Favorit ställe

Var en riktig soft dag idag. Hade två lektioner varav ett matteprov som tog ca 30min, så slutade vid 1 idag :) Och eftersom att lärarna tycker vi är en sånn underbar klass(eller inte) så är vi till och med lediga imorgon, så otroligt SKÖNT! :D

Har många ställen jag tycker om och favoriten är nog sängen, så otroligt skönt att lägga sig efter en jobbig dag :P Och min säng är skönare än både Elsa och Rebeckas ;) Men ett annat ställe som jag verkligen trivs på och alltid har kul på är faktiskt när vi är i köket i skolan. Jag har kul med klasskamraterna samtidigt som jag alltid får lära mig något nytt och vi har helt underbara lärare :) Så jag brukar faktiskt tycka det är kul att gå till skolan när vi har praktiskt ;)

Här ser ni en bild på en av mina lärare, Peter. Han är lätt bland de bästa :D I bakgrunden ser du a la carte köket där jag faktiskt kommer vara på torsdag och fredag ;)


/Malin

Dag 21 - Favorit ställe

Hej!! Elsa som skriver sista minuten, sådär precis innan jag ska sova! Så gör jag med allt, jag gör alltid allting precis innan det ska in, uppsattser, inlämningar, ja allting! Fast det funkar väl ändå.. haha!

 

Mitt favoritställe var i alla fall dagens ämne!!

Just nu skulle jag bara vilja säga min säng, liksom finns det något bättre? Och att den är världens skönaste gör ju inte saken sämre. Rebecka kan ju glömma det hon skrev, för min säng klår allas sängar.

Eftersom att jag inte kom på någonting bättre, bestämde jag mig för att sängen var min favoritplats.

 

vi kan låtsas att det här är min säng..

 

/Elsa


Dag 21 - Favorit ställe

Hejhej!
Idag har det varit en seg dag och vi såg typ sex filmer, bara på förmiddan. Tur att fem av dom var kort.. Sen såg vi en till film på eftermiddan. Höll mej faktiskt vaken då iallafall. Det var god mat idag, efterlängtat som tusan! Sen hittade jag en kondom på vägen idag också! Lyckos mej, fast nej, min kompis tog den. puss!

Mitt favoritställe är såklart hos Jesper! Men också min säng! Seriöst, måste vara den skönaste i hela världen. Sen sommarstugan och mormor och morfars båt. Det är ställen som betyder mycket för mej. Även farfars sommarstuga! Eftersom att jag har världens bästa farfar och får låna den ibland!♥ Och den ligger så perfekt, nära till allt i Fjäle!
Tjarå!
Rebecka

Jesper's place

Dag 20 - Bild på det du köpte senast

Asså jag kommer helt seriöst inte ihåg vad det var jag köpte senast.. Gills typ att bli bjuden? för i sånna fall så bjöd Rikard mig på en french (asså korv..)

jaa, intressantare kunde det ju inte bli, så hejdå!

 

/Elsa


Dag 20 - Bild på det du köpte senast

Hej alla söta bloggläsare!
Idag åkte vi skridskor på idrotten. Det gick inte bra. Ramla väl några gånger, men skyller på skridskorna.

Bild på det jag köpte senast.. Är det bara kläder då eller allt? Om det är kläder, så var det två bh:ar och allmänt så var det mat till mej och Jesper! Har tyvärr ingen bild åt er, men tror ni klarar er ändå!
pussnatt
Rebecka

Mina kompisar Evve och Linnéa.

Dag 20 - Bild på det du köpte senast

Heej alla :D
Skriver ett litet snabbt inlägg sen ska jag gå och lägga mig. Dagen har varit ganska rolig faktiskt, om man bortser från att min klass mobbat mig hela dagen ._.' På idrotten bar två killar i klassen mig till en dörr som leder direkt ut i kylan från hallen, där fick jag stå ett tag tills jag blev snäll tydligen :(

Men iallafall. Det senaste jag köpte var en festis från skolcafeterian med apelsin smak, inte så jätte intressant precis xD Men om jag tar det senaste jag köpte som man inte kan äta så är det nog en Dead by April tröja, älskar den :D

Den ser ut såhär fast vit :)



/Malin

Dag 19 - En vän som bor långt ifrån

/Slänger in ett snabbt inlägg nu.. Det behövde inte vara en vän va? För det har blev lite fler än en.. Det är iaf en massa folk jag träffade på språkresa i England, 2009. Tre år sen nu! Diden har gått sjukt fort, haha!!

/Elsa


Dag 19 - En vän som bor långt ifrån

God middag alla :D Själv vaknade jag vid 2 så har inte varit vaken så länge xD Har suttit dom få timmarna jag varit vaken med att hålla på i photoshop och hjälpt pappa med en logga till hans framtida företag. Sen ska jag fixa en bloggdesign till Jespers blogg, kan bli kul ;)

Okej. En vän som bor långt borta. Har ganska många vänner som inte bor i närheten som jag lärt känna över internet. En av dom är Tim som bor i Malmö. Han är typ jätte snäll och har verkligen jordens gulligaste dialekt. Haha :D

Bild på min lillasyster och lillebror. Älskar bilden :')

/Malin

Dag 19 - En vän som bor långt ifrån

Tjaa!
Glömde ju blogga igår också, så gör det nu! Även att Jesper också drog nu, så nu är han sur och skulle gå och slå på något? Lite smågullig sådär.

En vän som bor långt bort.. Måste väl vara Sandra och Pierre. Dom bor uppe i Skellefteå och kommer ner på somrarna.
Rebecka


Kan väl säga att jag saknar dom. Riktigt mycket.

Dag 18 - Här handlar jag helst

Hej!
Glömde blogga i fredags.. och igår.. Men tänkte ju ta igen det såklart!
Gina måste ju vara favoritaffären i Hudik, sen JC och HM. Annars tycker jag mycket om New Yorker.

Nu ska jag återgå att titta på medans Jesper spelar MINIcraft. Bara för att jag dog..
Tjarå!
Rebecka

Dag 18 - Här handlar jag helst

Har en stark känsla av att jag glömde skriva igår så.. får skriva det nu istället xD

Jag har inga favorit affärer eller något sånt, jag går in i de affärer som ser intressanta ut bara :P
Annars är det väl Gina tricot och JC som är favoriten om jag måste säga någon :P

Sitter och taggar till melodifestivalen tillsammans med Jesper i skype. Dead by April är meedd! :D

/Malin

Dag 18 - Här handlar jag helst

Hej!! Jag har legat i sängen och tyckt synd om mig själv sen typ elva idag. Jag har ont i halsen och mår allmänt konstigt... Det blir iaf ingen tävling i helgen.

Där jag handlar helst:

Ja... Handlar vaddå? haha! Gills skolans cafeteria? Fast där brukar jag inte handla, så typ rättpris då? haha!
Men om man liksom syftar på typ kläder, eller sånna grejer, så vet jag inte riktigt... INTE Hudik iaf.. Men asså jag handlar väl i de flesta affärer?

Känner att det här blev ett väldigt intressant inlägg...

 

/Elsa


Dag 17 - Hit vill jag åka innan jag dör

Haha, den här är jätte lätt :D Innan jag dör SKA jag ha åkt till Japan, jag bara måste dit. Det är något med det landet som gör det så himla mysigt. Dom respekterar varandra på ett helt annat sätt en vad vi gör här, dom har roliga och ibland konstiga idéer, finns så mycket olika klädstilar, matkulturen, klimatet och tja allt.. Helt underbart land :D



/Malin

Dag 17. Hit vill jag åka innan jag dör

Hola guapos!
Idag har jag varit i Sundsvall med bästa klassen. Kom hem lite sent pga alla bilolyckor... skojar inte, det måste ha varit minst 8 bilar och en lastbil eller nå. Sjukt. Imorgon är det helg och imorgon går vi ju kortdag! Sen är man ju såååå sjukt glad också.

Hit vill jag åka innan jag dör. Låter ju sjukt deprimerande.. Men jag skulle iallafall vilja åka till Disneyland! Sen spelar det ingen roll om det är i Paris eller i USA. Bara liksom att komma dit. Har alltid velat åka dit. Det verkar sjukt kul! Nu ska jag återgå till att dricika min goda fruktsoppa!
Adiós!
Rebecka

Dag 17 - Hit vill jag åka innan jag dör

Hejsan!

De här grejarna hade varit så sjukt kul! Någonting jag bara ska göra.

_________________________________________________________________________________
Enda sen jag såg en jordglob för första gången (eller i alla fall fattade vad det var för något), och insåg att det var Nya Zeeland (eller Australien...), och inte Kina du skulle komma till om du fortsatte gräva på hålet rakt ner i marken, sedan dess har jag velat åka dit. Liksom när vi hade dag, så hade de natt, och när vi hade sommar, så hade de vinter! Allt var helt bakvänt, och hur coolt är inte det för ett typ.. Litet barn..? När man sedan fick reda på att Australien hade kängrus, och en massa andra coola djur, gjorde ju inte det direkt saken sämre. Inte häller när man fick reda på att sagan om ringen, och många andra filmer filmats på Nya Zeeland, och naturen där är.. ja.. Awesome!! haha, det hade i alla fall varit ganska väldigt coolt att typ fota där..

Lite kortfattat kan man väl säga att jag ska åka till Australien och Nya Zeeland.

//Elsa


Dag 16 - Detta gör jag på helgerna

Urgh, den här frågan gillar jag inte ._. Mina helger är lite varierande. Ibland har jag badmintontävlingar, ibland sitter jag bara hemma och tjockar mig, är med kompisar, lanar lite då och då och sover :D Väldigt intressant, eller?

Även att jag är typ super lycklig nu, har beställt biljetter till Dreamhack. Yay! :D


Dag 16 - Detta gör jag på helgerna

hejhej!
Idag gjorde My en jättefin fläta på mej. Jag önskar jag kunde fläta.. Idag är det ONSDAG och imorgon är det äventyrstorsdag! Och imorgon ska vi åka till Sundsvall där vi ska ckecka in ett hunddagis, gulligt! Sen är det ju snart helg! Känns som jag alltid tjatar om det? Men apropå, skriver man så? Aja, Apropå helg, vad jag brukar göra på helgerna tror jag alla vill veta.

Brukar väl bli så att jag är med Jesper.. Men sen om jag hinner brukar jag försöka vara med mina kompisar också, såklart! Resten av den lilla tiden som blir över umgås jag med min familj. Jag saknar mina underbara syrror. Dom gör mej alltid så glad och jag kan vara mej själv med dom♥

Den här helgen ska jag iallafall vara med Jesper, hela helgen. Vi ska vara ensam hemma, skönt! Jag hoppas alla har det superkul i helgen! Nu ska jag duscha.
hejdå!
Rebecka

Bara för att du inte gillar att vara med på bild..

Dag 16 - Detta gör jag på helgerna

Jag tänkte vara duktig och skriva ett inlägg innan alla gått och lagt sig för en gångs skull!

Detta gör jag på helgerna.


Ja, vad gör jag egentligen på helgerna? Inte var det att äta sånt på bilden, för det fick jag ju inte göra fören sommarlovet!! Så vad gör jag egentligen..? Det vet jag inte ens själv, haha! Till helgen blir det iaf tävling! Både på lördag och söndag. Annars så är jag väl hemma och tar det lugnt, eller är med kompisar, typ sjunger singsatar!!

//Elsa


RSS 2.0