Jobbigt läge

Sitter och funderar på att gå och lägga mig. Både ser fram emot skolan imorgon och inte ser fram emot det. Hur går det ihop? O.o

Jag går ju restaurang linjen på Broman och imorn ska jag servera gäster för första gången. Är typ as nervös att jag ska tappa en tallrik, spilla sås eller kanske till och med elda upp deras hår..
Det värsta är att mamma och pappa antagligen kommer att dyka upp på fredagen också och äta mat, har inte så stor lust att servera dom precis.
Men på ett sett ser jag fram emot det också, får ta det som en utmaning och våga försöka.
Peppar mig själv och intalar att det kommer gå bra, så vi får se hur det går :)

Håll tummarna för mig :D

/Malin


Malin här

Känns som det kanske är bäst för mig att skriva något också innan Rebecka och Elsa dödar mig (A)

Tja, jag är väl den som inte synats något på bloggen ännu så nu är det väl dags att jag berättar vem jag är.
Malin heter jag, 16 år. Bara för att jag är bäst så kan jag tillägga att jag är den äldsta på bloggen, så Rebecka och Elsa har inget att säga till om :3

Sett att bloggen fått en riktig design? :D
Satt och fixade det igår, bara tillfällig dock. Så blir en liten färggladare senare.



Dålig uppdatering..

Uppdateringen på den här sidan kan inte bli annat än bättre just nu. Jag har ingen som hellst lust att blogga, samma sak med, fotandet.. Jag skyller på skolan! Man orkar ju ingenting när man väl har tid..
Vi slänger in en liten sommarbild bara för att..

we built this city on rock'n'roll

Rebecka här! Kom precis hem från en låååång dag på stan. I fredags färgade Elsa mitt hår! Blev väl bra..spillde lite på mej å, men who cares liksom? Igår red jag med Patrik och Malin.. Gick väl bra, ramlade iaf inte av! Sen sov jag hos Jesper lördag till söndag. Sen åkte vi in till stan på julskyltning, å det har kommit SNÖ!<3 Gick och delade ut ballonger, haha Lidl.. Sen träffade vi Patrik och sen åkte Jesper och bada, så jag och Patrik åkte å checka lite badminton. Mina syrror är grymt duktiga.. sjukt imponerad! Sen har jag precis ätit hamburgare och ska väl snart gå och lägga mej eftersom jag ska upp klockan 5 imorgon!

måste ju bara slänga in att det har kommit snö, om ni missade det! Slalom och skoter på g nurå! tagga!
pussnatt!


fin bild för att vara från min gamla mobil faktiskt.

Första advent

Idag var det då första advent, och mamma har bakat jättegoda jussebullar!
Passande nog, har även den första snön kommit, vilket vartannat facebookinlägg handlar om..
Förutom att svulla lussekatter, har jag spelat badminton idag. Det gick inte sååå bra. Jag förlorade de två första matcherna och vann den sista.
Nu ska jag försöka få m&p att paka pepparkakor med mig, för det är inte kul att baka själv...

Elsa här!

Eftersom att Rebecka verkar tycka att det här med bloggning är en jättekul idé, och eftersom att jag själv har gått med på att skaffa den här bloggen så får jag se till att också blogga lite grann, right? Jag heter då Elsa, vilket man förhoppningsvis förstår på rubriken, annars rekomenderar jag att ni besöker optikern så fort som möjligt..

Eftersom att dethär med bloggande inte riktigt är min grej, tror jag i alla fall? Men vem vet, haha! I alla fall så vet jag inte riktigt vad det är tänkt att manska skriva här, för liksom vem har lust att läsa om min överintressanta dag?

En bild kan jag bjuda på i alla fall.

we're all winners

Rebecka här.. igen! Känner ju att jag måste hålla igång bloggandet! Så idag hade vi bara två lektioner, och två prov. Ett prov i ellära och röjsågskörkortsprovet! Skulle ju vara lite småcoolt att liksom kunna säga att man har körkort på det, eftersom att man egentligen måste vara 18.. Imorgon har vi också bara två lektioner och slutar vid lunch! Absolut min favvodag! Också är det utvecklingssamtal också.. men det tycker jag faktiskt är ganska kul. Kom iaf nyss ner till mitt rum, har varit hos Evve och testat något nytt spel på wii, kul var det iaf!

Nu tänkte jag att jag skulle sova, så godnatt och sovgott! Pics makes it funnier, right? Därför får ni en bild när jag kör röjsåg å. Vilken tur ni har! fast?
sweet dreams.


För att jag kan!

Första inlägget! Ganska stolt.. eller nå. Men iaf, det är jag som är Rebecka. En tjej på 15 år, snart 16!!!, som har världens bästa vänner och familj. Min hund, Kiba, har också en stor del i mitt hjärta. När jag blir stor, eller ja i framtiden, vill jag bli vetrinär och bo i nån stor stad där det händer mycket! Jag älskar att sjunga och spela bara för att det är kul. Men nu när jag har varit lite social här, så hoppas jag att mina två andra underbara kompisar som jag delar bloggen med, kommer skriva något de också snart.
puss!



slänger in en sommarbild på mej också.

RSS 2.0