Jullov!

Hej Elsa här! Slänger in ett inlägg nu innan Rebecka bestämmer sig för att kasta ut mig ifrån bloggen!
Idag fick vi jullov, nu äntligen.. haha! Om tre dagar är det julafton, tänk vad fort tiden går! Det känns verkligen inte som jul, och att få jullov är också jättekonstigt, det blir liksom.. tomt att inte gå till skolan varje dag, fast ändå skönt.
Just nu sitter jag och rensar/redigerar lite Malta-bilder, sådär en månad senare.. Jag känner att jag ligger lite efter i redigering, har flera hundra orensade bilder... Måste verkligen skärpa mig!

You learn

Tjena!
Idag har vi haft pysseldag på skolan!! awsm. Kommer bilder nedan. Alla som läser kan ju vara lite ledsen med mej.. för vi får lov IMORGON!! Alla andra har redan lov ju. Men vem bryr sig? Kul med skola ju. Kan ju säga att jag älska våran julshow. Helt toppen! Sexy and I know it.. helt underbar! Har inte så mycket att skriva, men är ju julafton snart! Har inte riktigt fått in julkänslan, men det kommer väl. Jag har fortfarande inte fixat en enda julklapp.. jo! en.. Men ska till stan imorgon med Elsa, efter det ska jag klippa mej. hata. Fast blir ju bara topparna såklart! Jag får väl önska alla ett grymt jullov! God jul och gott nytt år! Ska försöka blogga lite ibland också!
pussis

♥Rebecka


kul att städa..







hitta lite saker

våra knäck som blev lite brända..

I see the light

Hejsan!
Idag har vi haft hjärt&lungräddning hela dagen, så vi fick sluta tidigare!!<3 Like an elit! Har inte gjort så mycket idag, kom nyss ''hem''. Jag har äntligen tagit ut den gemensamma dammsugaren från mitt rum iaf. Hoppas ingen har saknat den. Imorgon är det helg! Två lektioner bara. Vad ska ni göra ihelgen? Jag ska vara med Jesper hela helgen! förhoppningsvis. Inte många dagar till julafton heller, wiiho. Bara för att jag har tid och allmänt tråkigt kan ni få se min önskelista. Btw, bara jag som inte fixat julklappar än? Ni kan ju höra av er om ni inte har!

xbox (som jag inte kommer få)
rosa wesc-hörlurar
högtalare till datan/mobilen
solglasögon, bara för att jag har tappat bort mina superbra'a!
presentkort
amnesia, CoD och kanske ett nytt starwars.. bara för att det är det ända jag är hyfsad på!
smycken
slalomglasögon, eftersom jag inte har några egna
en BRA keyboard/piano
skoter, kan jag ju fetglömma..
♥Rebecka Ring


våran lektion. Jag som har lindat! Evve som är offer.



Saving the world, because no one else can

Hola!
Bara jag som tycker att det bara är jag som skriver nu? Det är ju lite tråkigt, hoppas de har en bra anledning till att inte skriva.. Ännu en underbar helg! Och måndan har redan varit, typ. Sen imorgon är det ju tisdag, sen bara är det onsdag, halva veckan! Fast blir typ som en dag kvar för mej då, eftersom att jag slutar tidigt varje fredag! Är det nån som tittar på julkalendern? Iaf så visade syrran mej ett jätteroligt klipp från den. Typ när några poliser skulle rita en fantombild och va så stolt, sen ba var det jättekul!!! haha.. Mår super btw, hoppas alla skriver ner det! Idag på idrotten boxades vi! Superkul men jättejobbigt. Skulle ju nästan kunna hålla på med sånt. Men nu känner jag att jag är lite hungrig, så ska titta vad mamma har gjort åt mej! Alltid lika spännande!
pusshej
Rebecka Ring


Min kompis Evve, med några råttor. gulligull!

I failed, but I try again

Tjenare! Försökte blogga från mobilen idag, men det gick ju inte det e! Nice dag på skolan idag, men saknar min Elsa som är i Egypten! Kom tillbaka snart! Veckorna går ju sjukt fort och snart är det julafton!! Och för er som inte visste, så fyller jag år idag! Äntligen 16! wii! Har försökt att ladda upp en video från skolan, men den vill inte sammarbeta, så det blir inget av det. Får en bild istället! Saknar min Sofia! Så på fredag ska jag vara med henne för sen åker ju hon utomlands. Inte nå avundsjuk! Du får ha det så bra och sola lite åt mej!
byebye!

//Rebecka


Josse och Camilla jobbar på bra! (y

So happy I could die

Tja! Kom precis fram till Ljusis, eller för nån timme sen. Min helg har varit helt underbar! Sen har man ju världensbästa föräldrar som köper ny mobil åt en å!<3 Har haft ''kalas'' ihelgen, bara för släkten, fick väl en hel del pengar å lite godis! Efter det åkte jag till Jesper och spenderade natten där.

Prov imorgon och jag glömde boken, som man ska ha läst 44 sidor i, här.. känns ju toppen! men får läsa lite nu. Tänkte kila över till Camilla nu å plugga! Ni får ha det så bra och lyssna på en superbra låt som jag har hittat!! Got 2 luv U - Sean Paul feat. Alexis Jordan, Urbra!
pussnatt
//Rebecka

<3, min mobil ser man också!

Gradering

Jag är nyss hemkommen ifrån huvudstaden, eller egentligen så kom jag ju hem för ganska många timmar sen, men eftersom att jag inte gjort någonting vettigt sen jag kom hem, så kan vi ju säga att jag nyss kom hem?
I Stckoholm så hade min kära bror (ju-jutsu) gradering, där han äntligen fick ta svart bälte efter elva år av träning.
Nu blir det till att sova, så man vaknar innan det blir mörkt imorgon..

//Elsa

Förlorad ängel

Nyss kommit hem från träningen. Gick sådär tycker jag :P

Jag skrev ju igår att jag skulle servera idag, och det gjorde jag. Gick jätte bra :D
Hade en jätte bra fadder som förklarade exakt hur jag skulle göra, till skillnad från den faddern min klass kompis
fick, hon förklarade verkligen ingenting för henne. Jag fick servera två gäster alldeles själv, en av dom är min klasskompis lillesyster, kändes lite nervöst jao..

Imorn ska jag servera igen, är inte lika nervös nu som jag var igår, skönt.

Ska hoppa in i duschen nu och sen lägga mig och läsa lite ur min bok "Förlorad ängel" :)

/Malin



Party in my head

Tjena mittbena!
Första december idag, en vecka tills jag fyller år!! Veckans roligaste dag iaf, typ utedag.. Sov över, men det gick ju bra ändå. Ska lägga mej tidigt idag också! Imorgon är det fredag och sen är det helg!! längtar. Vi fick gratis kondomer på skolan idag, är ju typ nån Aids-dag idag eller nå. Sen har det väl inte hänt så mycket kul idag. Känner ju att jag vill hålla på med något efter skolan, Elsa och jag har bestämt oss för att börja träna badminton, bara för att.. Också ska jag ju vinna över Jesper.. fast då behöver man väl inte så mycket träning.

Såg nyaste twilightfilmen igår med Camilla, förväntade mej ju bättre om man säger så. Men lite bra var den väl, fast Camilla somna.. Men nu ska jag plugga, har prov imorgon. Tagga A eller nå, fast aah. Man kan ju hoppas?
pusshej
//Rebecka


































Ännu en bild knäppt med min oslagbara mobil.<3

RSS 2.0