summer in my heart

Hej!
Idag har det varit jättevarmt och man känner liksom lukten av sommar! Jättehärligt! Jag tänkte bara skriva en snabbis eftersom jag måste hjälpa till med maten. Idag börja vi med sex&samlevnad i skolan, kul!
Snart kommer Jesper! Eller inte så snart, typ om 5 timmar. Sen på lördag tror jag att jag ska vara med Sofia! Efterlängtat som bara den kan jag säga!
På tisdag ska jag ha svenskanationella muntligt. Jättenervös, vet inte vad jag ska säga och vi ska prata i 4 minuter! Dör ju eller nå. Och man fick ju inte så lång tid på sej att förbereda sej heller e. Men nu ska jag gå och hjälpa till med maten! Hare så mysigt!
Pusshej!

♥Rebecka

En bild från Kreta. Brun vi var! Och ja, vi spelar barnspel..


Små vi var och titta mitt långa hår♥


Sexy bitch

Tja!
Idag hade vi bara en lektion, sen slutade vi!! Lycklig.. Ville ju ha idrott, men kändes inte så värt när vi ändå hade slutat efteråt. Nu sitter jag på mitt rum med Elsa och Josse och spelar mario! Har ju fått låna Jesper nintendo64, supersnällt av honom! Elsa har färgat håret på Josse och det gick väl ganska så hyfsat. Så nu spelar Elsa mario, Josse sitter på sängen och jag sitter vid datan! Samlad grupp. Nej, men vi har superkul.

Hade väl bara tänkt att skriva lite idag för att visa att jag lever! Idag gjorde jag även klart engelska sammanfattningen av en bok som vi läste, skönt att ha det klart! Idag ska jag skriva om fåglar hade jag tänkt.
pusshej!
Rebecka

sötaste på bilden.

Drive by

Hej!
Jag är inte heller död, faktiskt! Lever mitt liv utanför bloggen faktiskt.. kommit på att det är sjukt jobbigt att skriva om vad man gjort hela dagarna. Beundrar alla som klarar det varje dag! Som inte jag kan..

Idag har jag varit hemma från skolan. Inte så värst sjuk med feber eller nå, men kunde knappt prata igår eller imorse. Men nu vill rösten sammarbeta lite bättre. Har väl inte så himla mycket mer att säga. Ihelgen ska jag vara med Jesper iaf, ska även fira 6månader. Sjukt vad fort det gått och sjukt vad jag älskar dej♥
Tjarå!

Rebecka

Rosor är röda
Violer är blå
Smultron är söta
å du likaså <3

abandoned?

Jag känner att den här bloggen är.. tja ganska så övergiven. Men jag tänkte iaf slänga in ett inlägg för att visa att jag inte dött, eftersom att jag vet att ni trode det. Jag har iaf blivit helt beroende av en grupp, yellowcard. De är grymma. och ja, eftersom att det här inlägget ändå är så grymt intressant så kan jag ju lika gjärna slänga in en ännu mera intressant bild..

RSS 2.0