Dag 15 - En person/kändis jag önskar att jag träffat

En person jag önskat att jag träffat. Eftersom att det står att jag önskar att jag träffat den personen, så behöver den inte vara vid liv, eller hur?

Bara för att vara lite random, och för att jag inte har någon som helst lust att skriva om någon random person jag inte har någon bild på, eller ingen vet vem det är, så väljer jag att skriva om någon random person man faktiskt kanske, möjligtvis, eventuellt kan tänkas känna igen namnet på. Eller kanske inte.

Jag måsta bara..


Någon som vet vem det här är? Jag hade nästan blivit rädd o någon visste...

Han heter iaf Simo Häyhä och stred för finnarna i finska vinterkriget. Han påståts ha blivit kallad "den vita soldaten" av ryssarna, och sägs ha skjutit ner fler än 500 ryssar på 100 dagar.

Och nej, känner mig inte alls nörd nu! Fråga mig inte varför jag valde den här gubben, för ni vill inte veta svaret, sedan kan man ju tillägga att dagens prov på andra världskriget, troligen hade gått mycket bättre om man kände någon som han? hahah!!
//Elsa

Dag 15 - En person/kändis du önskar att du träffat

Hejsan!
En person jag helt klart vill träffa IGEN är Eric Saade!♥ Har ju redan träffat honom, men om man bortser från det så.. Eric Saade! Bara för att han är såå snygg!! ..Men såklart inte snyggare än Jesper!♥♥ Men någon som jag inte träffat och skulle vilja träffa är Lady Gaga, bara för att hon är så cool. Hon verkar liksom skita i vad alla andra tycker också. aja, Känner att jag gör väldigt korta inlägg nu för tiden, men orkar ju inte. Nu ska jag sova också, Godnatt!
Rebecka

Dag 15 - En person/kändis du önskar att du träffat

Några personer jag alltid velat träffa är några underbara människor som jag lärt känna över internet. Dom personerna är Simon, Samuel och Crille och alla är väldigt speciella :) Och förhoppningsvis så kommer jag träffa dom alla på dreamhack i sommar ^^ Längtar sjukt mycket :D

Vet inte vad mer jag ska skriva om så det blev ett kort inlägg idag, ska lägga mig och kolla på anime nu så god natt :)



/Malin

Dag 14 - Min högsta dröm

Måndag igen då, det är verkligen det sämsta dagen på hela veckan helt klart. Känns som det är en evighet tills det är helg :(

Jag har ju många små drömmar. Som tex få ett bra jobb, ha mycket pengar så man kan köpa precis vad man vill, ha en egen häst osv. Men min högsta dröm är nog ändå att åka till Japan. Det är något jag bara måste göra i detta liv då jag älskar allt med det landet. Kulturen, språket, maten, ja allt :)

Och nu måste jag verkligen lägga mig, inte sovit som jag ska den senaste tiden ._. God natt :D

Sushi är såå typiskt Japan xD


/Malin

Dag 14 - Min högsta dröm

Tjena!
Idag är det måndag igen! Snart är det fredag.. igen! Gå ju undan det här och snart är det lov! Ja, Min högsta dröm. Har många olika saker jag vill uppnå i livet. Typ som att bli vetrinär och typ våga stå på scen eler prata inför många människor. Känner att det blir ett kort inlägg nu, för jag är trött.
pussnatt
Rebecka

Dag 14 - Min högsta dröm

Idag gör jag ett eget inlägg, alldeles själv! *applåder*

Jag är hur trött som helst, och ska snart lägga mig och vila lite i världens skönaste säng! Fast egentligen borde jag plugga, för jag har en NO-sak jag måste göra, plus att vi har historie-prov imorgon. Fast där kan jag det mesta...
 


Iaf, min högsta dröm...
 
Helt ärligt har jag ingen aning om vad jag min högsta dröm är, jag vill typ få en bra framtid, ha ett jobb, utbildning, familj och allt det där. Jag vill resa och upptäcka världen... Jag vill typ lyckas, bli ihågkommen för någonting, fråga inte för vad bara..
/Elsa

Dag 13 - Ett kort någon annan tagit på dig

Körde på en "Rebecka och Elsa style" igår så jag skrev inget ;)
Just nu så är jag jätte trött, sov inte speciellt bra inatt eftersom jag och några fler lanade. Dessutom så låg det något hårt under min madrass så jag har haft värsta ont i ryggen hela dagen, inte kul ._. För övrigt har helgen varit jätte kul och som vanligt gått alldeles för fort, skola imorgon igen ju *suck*

Här är iallafall en gammal bild på mig som min kusin fotade :)



/Malin



Dag 13 - Ett kort någon annan tagit på dig

Hej du glade med hink och spade!
Sitter och myser blöta och glada i min säng! Nyss badat bubbel. Innan det åkte vi pulka i Klappen. Det var kallt.. och blött. Fast kul. En bild som någon annan knäppt på oss!
Pusshej
Rebecka&Elsa

Sen klappen idag

Dag 12 - Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

Tjaa!
Nu är det så här att Elsa och jag skriver i samma inlägg! Bra va? Vi ska snart gå till Rikard och leka. Men iallafall vad vi skulle göra om vi fick en miljon.. Vi skulle skapa ett eget klädföretag och bli rikare. Jaa, där har ni våran framtidsplan. Eller nåt..
Nu går vi till Rikard.
Tjarå!
♥Rebecka&Elsa
<3

Dag 11 - En bild på någon du saknar

Oj, så var det fredag igen :O Tiden går så otroligt fort.
Sitter och väntar på att maten ska bli klar så jag kan sticka iväg till Jesper och lana med några underbara människor :D Ska bli jättekul :)

Men någon jag saknar något enormt är min mormor och morfars hund. Dom tog bort han i somras när dom fick reda på att han var sjuk. Han var en jätte mysig hund och alla i släkten var otroligt fäst vid honom. En hund alla älskade helt enkelt.



/Malin

Dag 10 - Mina 3 topplåtar

Hej!
Imorgon är det helg! Helt galet vad fort det går! Och imorgon går vi bara i skolan i tre timmar!♥ Idag var vi och tittade på hundspann. Det var två personer som hade 56 hundar! 56 stycken! Aja, Sen var vi och titta på fårvallning. Det roligaste var väl hundarna. Jaa, min tre bästa låtar.

1, Måste ju vara Här kommer Rebecka - Discocrew! Grymt bra text!
2, Work Out - J Cole
Alltså det här var jättesvårt! Finns ju så många bra låtar! Vill ju bara proppa in alla från playlistan min.
3, Sista låten.. åhhh, jag kan seriöst inte välja! Därför får det bli Tonight I'm fucking you - Enrique Iglesias, Ludacris, Dj Frank E för att den är skön.

Ja, Det var svårt och det finns säkert bättre låtar. Men det var dom jag kom på nu.
puss
Rebecka

Min sötaste!Jag älskar dej.

Dag 10 - Dina 3 top låtar

Shit vad svårt, är ju så många låtar jag tycker är bra och jag lyssnar på så mycket blandat :S

Men en låt som ligger mig tätt om hjärtat är låten "Tallulah" av Sonata Arctica. Gillar mycket låtar av dom men den här är min favorit :)


En annan låt jag tycker är bra är "Black and blue" av Sonic Syndicate :D


Och så slutligen så får det väl bli "The ballad of planet earth" av Adept ;)


Slutade typ vid 13 idag när jag egentligen skulle sluta kl 15, så jäkla nice :D
Jag står typ i serveringen i skolan den här veckan och vi höll på förbereda tills imorgon idag, så vi blev klar tidigt :P Så imorgon ska jag servera, ska bli jätte kul, fast är väl ganska nervös inför det också :S

Även att Patrik tycker jag ska skriva att han är en jätte bra kompis, så jag är väl snäll och gör det :D Så Patrik, du är en jätte bra kompis!

Nu ska jag gibba lol, hörs hej :D

Jätte gammal bild som jag hittade. Var när vi var på klassresa till Gotland i 6:an :O


/Malin

Dag 10 - Mina topplåtar

Just nu sitter jag och svullar på världens godaste kladdkaka, och jag vet att alla är avundsjuka på den.

De tre bästa låtarna var det tänkt att jag skulle skriva om idag, inte för att jag alls vet vilka jag ska välja..
  • Bara för att jag haft den enda meningen jag kan av låten på hjärnan typ hela dagen, så väljer jag Through Glass med stone Sour, och låten är faktiskt ganska fin den med.
  • The Frays How to save a life, som jag förut lyssnade på 24/7 är också rätt så bra.
  • Sen så vet jag inte riktigt vad jag ska välja, men bara för att fylla ut denhär listan så tar vi (me, myself and I) wherever you will go, med the calling!
Känner att det här blev ganska mainstream låtar, men det struntar jag faktiskt i nu.
/Elsa!

Dag 9 - Andra mappen två gånger, första bilden

Okej, Snart helg!! Och imorgon ska vi åka hundspann och typ titta på får eller nå. Och sen äre ju slutatidigtfredag!! Sen ska jag ha en toppenhelg med först Jesper och sen Elsa!! Du är väldigt saknad Elsa.♥

Iallafall min bild.
Rebecka

Den här bilden är på två personer jag älskar mest i hela världen. Skulle inte klara mej utan er. Vi bråkar ju ibland, men det är ju bara på skoj. Eller ja, ibland kan vi vara sur på varandra en lång tid.. men vi kommer alltid tillbaka till varandra. Ni är iallafall de bästa jag vet och ni gör mej glad. Tack för att ni finns!♥
Bilden är tagen av Elsa, tror jag, på en badmintontävling. Justja, Kan ju lägga till att de båda är grymt duktiga på badminton och att för mej är ni bäst.
Mina idoler.

Dag 9 - Andra mappen två gånger, första bilden

Var tvungen att korta ner rubriken lite. Jag skulle iallafall gå in i mina bilder, gå in i andra mappen två gånger och ta första bilden där.

Den här bilden är tagen i juli 2011 när min mamma och pappa hade en gemensam 40 års fest. Det är min lillebror, Patrick(min kusins pojkvän), min kusin Jimmy, mina kusinbarn Imilia och Tim och så är det jag som står och tja.. gör vettefan vad o.o
Vi hade precis vunnit i kubb mot Rebecka och kompani och var väl antagligen väldigt stolta :D
Haha vilka minnen en bild kan ge :')

Btw. Ja bilden är ju något redigerad, men det var den första bilden så xP


/Malin

Dag 9 - En bild

Den här bilden var den första bilden, i andra mappen, som låg i den andra mappen på min lilla minnelåda..

För de som inte redan har förstått det, så föreställer bilden en pingisboll, och ett pingisracket som ligger på ett pingisbord. Jag kan också tala om att bilden är ifrån augusti 2010 och är knäppt i vår källare.

Fråga mig inte varför jag en har kvar den där bilden, för den är ju inte precis bra.. Hahah!
//Elsa

Dag 8 - Bild på din garderob

hej!
Synd om er tycker jag. Fast? Har ingen bild på min garderob och eftersom att jag inte bor hemma nu, så kan jag inte knäppa någon heller. Har försökt att hitta en på internet som liknar litegrann iaf. Sen har jag en byrå också för alla fans som sitter och antecknar! puss på er!♥ Är något galet trött.
så godnatt!

♥Rebecka

typ ena sidan är väl något sånt. Nu sover jag iaf..

Dag 8 - Bild på din garderob

Min garderob är ingenting märkvärdigt, skulle vilja ha en mycket större xP
Men här är en bild iallafall, orkade inte ta ut några kläder och visa eller så ._.

Nu ska jag lägga mig och sova, har engelska prov imorn som jag helt hade glömt bort :S



/Malin

Dag 8 - Bild på din garderob

Jag tycker verkligen synd om alla som ska se dehär bilderna...

Min garderob då...
sista bilden visar min.. ja... Andra garderob!

/Elsa

Dag 7 - Den roligaste personen du vet

Jag blev precis klar med min kladdkaka, sådär elva på kvällen.. Den ska med till skolan, bara för att jag och min fina vän Johanna ska stå i skolans cafeteria imorgon, så då vi slipper alla lektioner imorgon!
Idag har jag ägt ut mina kompisar på sing star (vi kan ju iggnorera det faktum att jag förlorade typ varje gång..), och jag och Johanna har ätit vårt sista godis, och druckit vår sista dricka, ändra fram till sommarlovet, det kommer att gå skitbra. Eller nåt.

Idag var det iaf tänkt att jag skulle skriva om den roligaste personen jag känner. Det blir svårt! Haha!
När jag ändå redan skrivit så mycket om henne i det här inlägget, att det verkar som om hon är den enda kompisen jag har, då kan jag ju lika gjärna skriva lite till! Bara för att vi aldrig har tråkigt, alltid har så sjuka idéer, och för att hon har skrivit ett jättegulligt inlägg om mig (det var inte alls för att jag inte kom på någon bättre att skriva om, om ni trodde det..), så får jag nog ta Johanna!!
Bilden på Johanna är tagen ifrån facebook, även om den egentligen var min, bara det att jag inte kunde hitta den på min dator...
/Elsa

Dag 7 - Den roligaste personen jag vet

Tjena!
Den roligaste personen jag vet måste inte vara någon jag känner va? Nu antar jag att det inte behöver det.

Så, Det var en JÄTTErolig kille på tvn hos Jesper. Han var komiker å typ ba LUGGAGE, LUGGAGE! hahaa, det var jättekul, och sen ba trolley, trolley, trolley. Kanske förklarar lite dåligt, men ah. Tyvärr vet jag inte vad han heter.. Men annars så tycker jag Björn Gustafsson är superkul också! Lite smågullig sådär också!♥

Nu ska jag sova, nästan. Så godnatt, sovgott!
Rebecka

Rebecka spelar amnesia

Hahaha, Rebecka kommer döda mig när hon upptäcker det här, men iallafall.



/Malin

Dag 7 - Den roligaste personen du vet

Jag känner väldigt många roliga personer och många får mig att skratta. Men någon som verkligen hela tiden får mig att skratta är Andreas. Jag vette fan hur han lyckas men han får alltid till det. Dessutom så är ju skadeglädje bästa glädjen, därför är det så kul eftersom han alltid har sådan otur :D Kan ju tillägga att han är super snäll också och finns alltid där när man behöver han :)

Bild bara för att fylla ut inlägget och för att jag är så otroligt jävla sugen på cola. Ska klara en månad utan några som hälst godsaker.. Klarat en vecka hittills :S



/Malin

Dag 6 - Bloggarna du läser

Hej!! Elsa här, som nu är tillbaka efter världens skönaste helg i Vemdalen!

Några bloggar jag läser, och bara för att jag är trött så orkar jag inte fixa några bilder... Men jag läser mest fotobloggar, typ linafoto, megapixlar och nevnarien. Annars så läser jag kompisars bloggar, typ som Johannas och Sofias.

Dag 6 - Bloggarna du läser

Hej! Helgen är tyvärr slut och imorgon är det skola igen. Men är ju snart helg igen!! Bara att hålla ut! Är ju snart sportlov också. längtar.

Såå, bloggarna jag läser.. Gör väl en topp3 lista.

1. Sofias blogg. Läser den varje dag snyggo! http://sofiaakerluund.blogg.se/
2. Fokis blogg. Har jag nämnt att hon är sjukt gullig ? http://fokis.se/
3. Kissie blogg. Bara för att! http://www.kissies.se/

Det var min topp3!
Natti!
Rebecka

Dag 6 - bloggarna du läser

Förut läste jag ganska många bloggar men gör det knappt alls längre. Har alltid så mycket annat att göra så glömmer alltid bort xD Men jag läser några bloggar lite då och då.

Men dom jag brukar läsa är:

Nevnarien


Foki


Megapixlar


/Malin

Dag 5 - en bild på dej för ett år sen

Tja!
''Gästbloggar'' idag åt Elsa. Eftersom hon är i fjällen och inte har något internet. Tur att jag är på blogghumör då, eller nå. Hon har det säkert jättebra i fjällen och saknar säkert oss alla!! Jag är inte nå avundsjuk. Men iaf ska jag titta om jag hittar någon gammal bild på Elsa.
♥Rebecka

Bara för att jag är dålig och inte har en gammal bild på Elsa, så tar jag en bild på henne och mej som betyder mycket istället.

Dag 5 - En bild på dig för 1 år sedan

Att ta bilder på mig själv är något jag inte alls tycker om.. trivs bättre bakom kameran, så därför har jag inga många bilder alls på mig.

Men här är en iallafall :)



/Malin

Dag 5 - en bild på dej för ett år sen

Hej!
Myser i sängen med Jesper. Snart är helgen slut. Ångest på det, men hoppas ni har haft det suuuper i helgen.
TJarå snyggisar!
♥Rebecka

15år.

Dag 4 - Random bild

HELG!! Väntar på Jesper justnu som är på träning, men tror han kommer snart! Här kommer min randombild! Från fjällen, vemdalen!! älska.
tjarå!

♥Rebecka


Ha så kul i helgen!


Dag 4 - Random bild

Äntligen helg säger jag bara :D
Sitter i onepiecen och tar det bara allmänt lugnt. Varit en rätt så tuff vecka, har ju haft totalt 4 prov så känns som man är värd en soft helg nu :)

Idag är det ju random bild och jag har suttit läänge nu och funderat vilken bild jag ska lägga upp. Så hittade jag mappen sen i somras när jag och rebecka var på Mallorca tillsammans med våra familjer. När man ser på den här bilden längtar man så otroligt mycket tillbaka dit, speciellt nu när det bara är eländigt och kallt ute.

Aja, ni får ha en toppenstart på helgen allihopa :)



/ Malin

Dag 4 - En random bild

Äntligen fredag!! Jag sitter just nu på Johannas dator, alltså sötisen på min randombild, som faktiskt är ganska random!... Hon håller på o packar, för ikväll åker vi till Vemdalen!!

Dag 3 - 7 fakta om mig

Oj vad den här veckan har gått fort, det är liksom fredag imorgon O.o
Ska bli en jätte rolig helg, imorgon ska jag och min kompis mysa ner oss till ett par filmer och på lördag
så ska jag iväg med några från klassen :)

Jag går ju restaurang linjen och har haft totalt 3 prov den här veckan och har ett till imorgon. Och idag så hade jag praktiskt prov. Vi skulle göra lite olika saker bla citronfromage, bechamelsås, majonnäs och mycket mer. Och bara för att skryta lite så fick jag ett A på min citronfromage 8D


Men iallafall, 7 fakta om mig.
- Jag brukar ofta kunna få nå ryck och brukar få lusten att göra precis vad som hälst.
- Jag har svårt för att ta tag i saker och säger ofta "jag gör det sen" fast jag vet att det inte kommer hända.
- Jag älskar alla mina vänner även fast jag kanske inte alltid visar det.
- Foto är något jag verkligen älskar.
- Jag är en äkta gibber och stolt över det!
- Jag har alltid svårt att somna för att jag ligger och tänker för mycket.
- Jag vill ha en iphone.



/Malin

Dag 3 - 7 fakta om mej

Imorgon är det helg! Äntligen..

jaa, sju saker om mej, vad intressant menar jag!

1. Jag älskar att åka bil när det är mörkt, eller typ allt blir mysigare när det är mörkt.
2. Jag har världensbästa vänner och kille.
3. Jag saknar fotbollen och badmintonen.
4. Jag älskar att resa och se nya saker.
5. Jag vill bli vetrinär när jag blir stor.
6. Jag tycker om att sjunga och gör det typ jämt.
7. Jag ska åka till fjällen på påsklovet.

Känner att det var väldigt bra fakta om mej. Fast?
Ni får ha det så bra ihelgen! Det ska jag!
kram!

Rebecka

Dag 2 - Mina rädslor

Redan dag 2!! Det går undan!

Ja, iaf något jag är extremt rädd för är hissar! Kan såklart åka, men gör det inte villigt, tar trappor om det finns. Eller brukar jag blunda. Menja, hissar är bara usch det. dö.
Sen är jag rädd för att karuseller ska gå sönder när man åker dom, fast jag älskar karuseller.♥
Jag är rädd för att dö ensam, eller vad man säger. Att det inte finns någon som bryr sej om en  när man blivit för gammal. Sen är jag lite rädd för att stå på scen också. Men vem bryr sej liksom.

Nu ska jag gå till Camilla, ni får ha det så bra!
hejdå!
Rebecka


Dag 2 - Mina rädslor

Jag är en sånn person som verkligen älskar djur. Men det finns en del djur jag helt enkelt är livrädda för. Och den största fobin jag har är mot ormar! Finns inget jag hatar mer, usch. Dom är äckliga, slingriga och rätt var det är så *pang* så hugger dom -.-

Annat jag har fobi för är spindlar. Och då menar jag inte vanliga husspindlar utan sånna där stora, håriga spindlar. Dom ser så hemska ut :S

Bilderna här nedan fotade jag när jag var på Skansen med min familj för två år sen.
På den första bilden skakade bokstavligen heeelaa jag när jag skulle fota den..



/Malin

Dag 1 - Fem hemsidor

Bara jag kvar att skriva idag. Gjorde ett litet collage precis som Elsa.

- Den hemsidan jag absolut tillbringar mest tid på är såklart facebook, precis som alla andra.
- Sen är det en hemsida som inte är lika vanligt. Nämligen DeviantArt, brukar lägga ut lite bilder och saker jag skapar där. Fast var väldigt längesen jag la ut något nu, borde kanske börja med det igen? :)
- På något vis så kommer Youtube upp helt magiskt när man har tråkigt, konstigt, konstigt..
- Sen är det några få bloggar som jag följer. Foki är det väl mest, sen är det Nevnarien som toppar.
- "Google is you bestfriend" som man säger. Och det stämmer ju faktiskt väldigt bra tycker jag xP



/Malin

Dag 1 - Fem webbsidor

Dag ett!! Tänk att vi måste skriva varje dag i 30 dagar nu!! Aja, blir väl lite kortare inlägg då iaf.

Facebook ligger väl med på listan kan jag erkänna. Sen äre väl typ youtube och lite andra bloggar som Fokis. Tycker hon är så gullig och har ursöt stil. Sen kan jag inte göra lika fina bilder som Elsa, därunder. Men ni kan ju iaf leka att jag hade en lika snygg bild. Tack på förhand.

Adiós
Rebecka

Dag 1 - Fem webbsidor

Då börjar vi, dag ett!

fem webbsidor jag ofta är inne på.

Facebook toppar i särklass den listan, haha! jag är nog inne där lite för mycket... Annars så är jag inne på google ganska mycket, skriver in typ allt jag kan komma på, både onödiga, och nödvendiga saker, plus att så fort jag har tråkigt eller inte vet vilken sida jag ska in på, så blir det alltid google jag skriver in...

Annars, förutom typ youtube, så är jag mest inne på olika bloggar.

//Elsa

30 Dagars lista!

Som ni ser så är vi ju inte så aktiv på bloggen just nu. Så vi tänkte göra något åt det.
Och för en gångs skull så skriver jag(Malin) här i bloggen, längesen nu :D

Varje dag i en månad tänker vi skriva eller göra något efter en lista.

Det här är vad vi har tänkt oss:

Dag 1. Fem webbsidor som jag ofta är inne på
Dag 2. Mina rädslor
Dag 3. 7 Fakta om mig.
Dag 4. Random bild
Dag 5. En bild på dig för 1 år sedan
Dag 6. Bloggarna du läser
Dag 7. Den roligaste personen du vet
Dag 8. Bild på din garderob
Dag 9. Gå in i bilder, ta andra mappen två gånger och sen lägg ut den första bilden. Berätta om den.
Dag 10. Dina 3 top låtar.
Dag 11. En bild på någon du saknar
Dag 12. Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 13. Ett kort någon annan tagit på dig
Dag 14. Din högst dröm
Dag 15. En person/kändis du önskar att du träffat
Dag 16. Detta gör jag på helgerna
Dag 17. Hit vill jag åka innan jag dör
Dag 18. Här handlar jag helst
Dag 19. En vän som bor långt ifrån
Dag 20. Bild på det du köpte senast
Dag 21. Favorit ställe
Dag 22. En tv-serie du älskar
Dag 23. Ditt favorit nagelack
Dag 24. Ett kort på din data
Dag 25. Detta är jag beroende av
Dag 26. Något du vill ha just nu
Dag 27. Hur mina vänner beskriver mig
Dag 28. En vana som jag önskar att jag inte hade
Dag 29. Detta åt jag till frukost
Dag 30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

Hoppas det låter bra :)
/Malin

Gladiatorerna och gymnasium

Hej, hej! Just nu sitter jag och kollar på gladiatorerna, minnen alltså! Kommer ihåg alla gånger man satt o kollade som liten... Fast det är inte riktigt som det var då... Det ser typ annorlunda ut! haha!

Nu har jag också gjort mitt gymnasieval! Det är bara lappen som ska in till vår studievägledare. Jag valde till allas förvånaden natur (eller hur var det nu då..?) Mina andra val var jag inte riktigt lika säker på... Det ska iaf bli grymt kul att se hur jag ligger till och om jag kommer in, vilket jag nog borde göra...hoppas jag.

Nu ska jag fortsätta med att kolla på TVn, hare bäst!!

slänger in en randombild bara för att det ska se roligare ut.

I'm not gone, just lost

Tjena mellanbena! 
Känner ju att det är full fart på bloggen iaf! Nej, men haft mycket på gång nu. Fick ett stort skolarbete som vi skulle göra.. ÖVER lovet. Och är ändå inte klar än.. men som tur var så är nästan ingen helt klar! Idag är det torsdag och imorgon fredag! Älskar fredagar!! Vi har fått nytt schema också. Vi börjar ännu senare på måndagar och slutar ännu tidigare på fredagar! Kan ju inget annat än älska vårat schema iaf! Massa kärlek på det.

Har ju inte skrivit något om jul och nyår, men jag fick iaf inte någon skoter! Men fick bra julklappar ändå. Nyår spenderades med Malin och Jesper med massa andra. Vi ska få börja köra fyrhjuling, snöskoter och traktor på skolan! Det har man ju längtat till! Vi ska även försöka ta motorsågskörkort.. Det längtar man inte lika mycket till. Vi såg en film idag om vad som kunde hända om man inte var försiktig och den var ju ganska avskräckande om man säger så. Typ flera som hade tappat fötter och armar och sånt, uscha. Men man får väl försöka så gott som möjligt. Jag ska iaf ta snöskoterkörkort, kan ju vara kul att ha!

I helgen har jag fullt upp. På fredag efter skolan ska jag till stan med Elsa och kika lite. Efter det ska jag vara med Sofia, det har varit efterlängtat! massa pussar på dej! På lördag ska jag vara med Jesper och på söndag ska jag kolla på hans match och sen ska jag få prova dyka med tuber! Hur coolt är inte det då?

Men nu tycker jag att jag har skrivit ganska så mycket iaf. Justja! Igår, tror jag det var, byggde våran klass kontainar(stavning). Det ska ni få se bilder på! Vi klara det iaf, efter en tid. Men känner ju att jag verkligen gillar min klass!

pusshej leverpastej!
♥Rebecka







färdiga produkten!


RSS 2.0